CSOPORTOS LÁTOGATÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ

Csoportokat (15 fő és afelett) kizárólag bejelentkezés után tudunk fogadni. (regisztráció: legalább 3 munkanappal a látogatás előtt).

15 fő alatti csoportok az egyéni látogatókhoz csatlakozhatnak, vagy VIP túrát igényelhetnek.

Csoportok igényelhetnek továbbá interaktív programot, csapatépítő programot, múzeumi órát felár ellenében, valamint kapacitás függvényében a normál 60 perces programok angolon kívül további nyelveken is választhatók (szintén felár ellenében német, olasz, spanyol).

REGISZTRÁCIÓ MENETE

Bejelentkezni az oldal alján elérhető REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP kitöltésével vagy e-mailben (info@sziklakorhaz.eu) lehet minimum 3 munkanappal a tervezett látogatás előtt. A regisztrációs kéréseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.

Korlátozott kapacitással rendelkezünk, így telefonon csak általános információt tudunk biztosítani hétköznap 10:00 – 17:00 között. Foglalni, illetve foglalással kapcsolatban érdeklődni e-mail-ben lehet az info@sziklakorhaz.eu e-mail címen.

Foglalás visszaigazolása: Csoportregisztráció csak visszaigazolást követően érvényes. Az űrlap kitöltése és az automatikus űrlap befogadó visszaigazolás, illetve az e-mail elküldése még nem minősül foglalásnak. A beérkezett foglalási igényeket munkanapokon 48 órán belül leellenőrizzük és írásban visszaigazoljuk a regisztrációt. Foglalt időpont esetén új alternatív időpontot javaslunk.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Kérjük, válassza ki milyen csoportnak, illetve milyen programot szeretne foglalni:

Felnőtt csoport

Felnőtt csoport

Gyerek csoport

Gyerek csoport

VIP csoport

VIP csoport

Céges csapatépítő

Céges csapatépítő