Szervezzen csoportja számára egy igazán egyedülálló programot, és ismerjék meg a többszörösen díjnyertes Sziklakórház Atombunker Múzeum nem mindennapi történetét! Privát tárlatvezetéseinket 15 fő alatti csoportok számára ajánljuk, akik külön csoportban szeretnék megtekinteni a múzeumot.

Elérhető nyelvek:

  • magyar
  • angol

 

A program díja: +25 000 Ft (az alapdíjon felül)

Az árajánlatban szereplő összeg a teljes szervezési és lebonyolítási költséget tartalmazza. Kizárólagos használatra nincs lehetőség, a tárlatvezetés időtartama alatt további csoportok is tartózkodnak a múzeum területén. Az árajánlat csak az adott időpontra és csoportra vonatkozik.

Amennyiben német, francia, olasz vagy spanyol nyelven igényelnének VIP túrát, kérjük jelezzék a SPECIÁLIS IGÉNYEK rovatban és kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot, amennyiben a kérés megoldható.

Regisztráció

Kérjük regisztrációjakor jelölje meg a csoportjának alkalmas legkorábbi kezdési időpontot! Munkatársaink kapacitásunk és az Ön által megadott időpontok figyelembe vételével fogják regisztrálni csoportját.
Kérjük regisztrációjához adja meg az intézmény/iskola nevét, ahonnan érkeznek.
15 fő és afeletti csoportok részére felár nélkül biztosítjuk a külön idegenvezetőt, ehhez kérjük a felnőtt csoportregisztrációs űrlapon regisztrálja csoportját.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy igény szerint egyéb nyelveken is biztosítunk tárlatvezetést, amelyhez előzetes egyeztetés szükséges. A magyartól és angoltól eltérő idegen nyelvek esetén a nyelvi felár 5000 Ft/csoport. Amennyiben magyar vagy angol nyelvtől eltérő nyelven szeretne tárlatvezetésen részt venni, azt kérjük a Speciális igényeknél jelezze.
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott csoport
A Sziklakórház részben akadálymentesített és tolószékkel is látogatható. A gépészeti részen, amely az utolsó 15 perces szakasza a tárlatnak, több lépcsőnk is van, amely már tolószékkel nem megközelíthető, ezért kérjük jelezze ha fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal, hogy munkatársaink segítségükre legyenek a látogatás során.
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal